Jimmy Fallon се извини за токсичното си поведение

09 септември 2023
Jimmy Fallon
Снимка от facebook/JimmyFallon

Джими Фалън, водещ на главното предаване на Ен Би Си "Tonight Show", се е извинил на персонала, след като служителите са го обвинили, че е създал "токсично работно място", според доклад в списание "Ролинг Стоун", пише БГНЕС.

В списанието за музика и култура се казва, че Фалън, комедиант и една от звездите на американската вечерна телевизия, е бил обвинен от двама настоящи служители и 14 бивши служители на "Tonight Show" в "хаотично поведение", като някои от тях са заявили, че шоуто е било "токсично работно място в продължение на години".

Едно неназовано лице казва, че 48-годишният Фалън "се нахвърлял върху членовете на екипа, изразявал раздразнение от най-малките неща и от неудовлетвореност ругал и унижавал служителите".

В доклада на списанието се казва, че служителите на "Tonight Show" са се оплакали от психологическото въздействие на поведението му - някои от тях са наричали гримьорните "стаи за плач" - и са докладвали оплакванията си на отдела за човешки ресурси в Ен Би Си.

Според "Ролинг Стоун" Фалън и водещият на шоуто Крис Милър са свикали виртуална среща, на която водещият на токшоуто се е извинил и е изразил разкаянието си.

"Съжалявам, ако съм поставил в неудобно положение вас, вашето семейство и приятели... Чувствам се толкова зле, че дори не мога да ви кажа", казал той според доклада. И добавя: "Искам това шоу да е забавно. То трябва да е приобщаващо за всички. Трябва да е най-доброто шоу, най-добрите хора. Просто исках да кажа, че ми липсвате, момчета".

 

Тази седмица Фалън беше в Лондон, където интервюира звездите от Rolling Stones Мик Джагър, Кийт Ричардс и Рони Ууд пред пресата в лондонска концертна зала по повод представянето на новия им албум.

Фалън пое поста през 2014 г. от Джей Лено, който водеше "Tonight Show" в продължение на повече от две десетилетия. 

Новини