The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
John Travolta почете паметта на своята Санди
John Travolta почете паметта на своята Санди
Снимка: facebook
John Travolta почете паметта на своята Санди Вторник, 09.08.2022 г., 00:11 ч. Актьорът реагира на новината за смъртта на партньорката си от “Брилянтин” 

John Travolta почете паметта на своята дългогодишна приятелка и партньорка от филмовия мюзикъл “Брилянтин”, Olivia Newton-John. Австралийската актриса почина на 73 години днес след дългогодишна битка с рак на гърдата. 

Travolta сподели в социалните мрежи снимка на младата Newton-John и написа: "Моя скъпа Olivia, ти направи живота на всички нас толкова по-добър. Твоето влияние беше невероятно. Обичам те много. Ще се видим отново някой ден и всички ще бъдем отново заедно. Твой от момента, в който те срещнах, и завинаги! Твоят Дани, твоят John!".

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от John Travolta (@johntravolta)

Публикацията на актьора идва две години след смъртта на неговата съпруга Kelly Preston, която почина на 57 години също след борба с рак на гърдата.

Тогава Newton-John почете нейната памет като написа в социалните мрежи: “Kelly Preston беше лъчезарна, мила и нежна душа - любяща и отдадена съпруга, майка и прекрасна приятелка. Сърцето ми се къса за John, Ella и Ben. Думите не могат да опишат мъката ми за семейството ѝ. Светлината на Kelly продължава да свети в нейните красиви деца”.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Olivia Newton-John (@therealonj)

Коментари