John Travolta почете паметта на своята Санди

Актьорът реагира на новината за смъртта на партньорката си от “Брилянтин” 

09 август 2022
social
Снимка от facebook

John Travolta почете паметта на своята дългогодишна приятелка и партньорка от филмовия мюзикъл “Брилянтин”, Olivia Newton-John. Австралийската актриса почина на 73 години днес след дългогодишна битка с рак на гърдата. 

Travolta сподели в социалните мрежи снимка на младата Newton-John и написа: "Моя скъпа Olivia, ти направи живота на всички нас толкова по-добър. Твоето влияние беше невероятно. Обичам те много. Ще се видим отново някой ден и всички ще бъдем отново заедно. Твой от момента, в който те срещнах, и завинаги! Твоят Дани, твоят John!".

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от John Travolta (@johntravolta)

Публикацията на актьора идва две години след смъртта на неговата съпруга Kelly Preston, която почина на 57 години също след борба с рак на гърдата.

Тогава Newton-John почете нейната памет като написа в социалните мрежи: “Kelly Preston беше лъчезарна, мила и нежна душа - любяща и отдадена съпруга, майка и прекрасна приятелка. Сърцето ми се къса за John, Ella и Ben. Думите не могат да опишат мъката ми за семейството ѝ. Светлината на Kelly продължава да свети в нейните красиви деца”.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Olivia Newton-John (@therealonj)

Новини