Justin Bieber пак отложи турнето

По-рано канадският певец отмени изяви заради здравословни проблеми

07 октомври 2022
social
Снимка от БГНЕС

Justin Bieber отново отлага турнето си “Justice”. В официалната страница на обиколката в Instagram беше публикувано съобщение, че всички концерти до края на годината, както и останалите, които бяха насрочени до 25 март 2023 г. включително, няма да се състоят на този етап. Предстои да бъде дадена информация за феновете, които вече са си купили билети. 

Миналия месец Bieber обяви, че отлага турнето до средата на октомври заради здравословни проблеми и изтощение: “По-рано тази година съобщих публично, че се боря със синдрома на Рамзи-Хънт, който причини частична парализа на лицето ми. Заради заболяването не успях да завърша турнето в Северна Aмерика”. Той обясни още, че след като си е дал почивка и е разговарял с лекарите и семейството си е продължил обиколката в Европа. Участието му на фестивала “Rock in Rio” обаче беше последното, защото след като слязъл от сцената, изпитал смазващо изтощение и решил, че здравето му трябва да бъде приоритет в момента. Тогава се очакваше турнето да продължи на 18-и октомври, но сега стана ясно, че това няма да се случи. 

Турнето на Bieber преди всичко това беше отлагано многократно заради пандемията. 

Синдромът на Рамзи-Хънт е остро инфекциозно заболяване, което се причинява от вируса на варицелата и може да доведе до парализа на лицето и загуба на слуха.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Justin Bieber (@justinbieber)

Новини