Justin Timberlake обяви световно турне

26 януари 2024
Justin Timberlake
Снимка от facebook.com/justintimberlake

Часове след като представи новия си сингъл "Selfish", Justin Timberlake обяви световно турне - "The Forget Tomorrow World Tour". Това ще бъде първата му музикална обиколка от 5 години. 

Певецът съобщи за намеренията си в четвъртък вечерта в шоуто на Jimmy Fallon. Предстоящото турне е в чест на новия му албум "Everything I Thought It Was". Шестото издание в дискографията на звездата ще излезе на 15-и март.

Днес Timberlake публикува и подробен график за северноамериканската част на турнето, която ще започне на 29-и април във Ванкувър, Канада. В списъка с 22 спирки са големи градове като Сиатъл, Лос Анджелис, Атланта, Чикаго и Ню Йорк. Финалът ще бъде през юли в Лексингтън, Кентъки, а след това се очаква турнето да се пренесе в Европа, но все още няма информация за конкретни дати.

Предварителна продажбата на билети за Северна Америка при специални условия започва от 29-и януари, а масово пропуските ще са достъпни от 2-ри февруари.

Този уикенд Timberlake ще бъде специален музикален гост в популярното американско предаване "На живо в събота вечер" ("Saturday Night Live"), а водеща ще бъде актрисата Dakota Johnson. Той ще изнесе и безплатен концерт в Ню Йорк на 31-ви януари, когато навършва 43 години. 

Новини