Как да спечелим от спортни залози? Използвайте бонус

Обичате да гледате спорт? Защо не направите мача още по-интересен, като заложите малка сума пари на любимия си отбор.

12 април 2021
social

Обичате да гледате спорт? Защо не направите мача още по-интересен, като заложите, ако решите, малка сума пари на любимия си отбор. Спортните залози натрупаха изключителна популярност в последните години. Те осигуряват прекрасен начин да се забавляваме, социализираме и дори евнтуално да печелим пари. Bet365 пък направи това хоби още по-достъпно за обикновения фен. Освен обичайните бонуси за Добре дошъл, букмейкърската компания предлага и специални Bet365 бонуси за лоялни клиенти.

Ако сте решили да изпробвате късмета си, залагайки на мачове, ето няколко съвета, които може да ви се сторят полезни.

Стартирайте с малки залози

Както и всичко останало, първите стъпки в бетинга могат да са доста сложни, а това занимание предразполага загубата на пари. Естествено, щом става въпрос за хазарт, винаги трябва да внимаваме и да имаме ясна граница. Можете да започнете с малки залози и вдигнете нивата, едва когато започнете да печелите регулярно.

Възползвайте се от бонусите

Повечето букмейкъри, особено световно утвърдените, какъвто е и Бет 365, са готови да се сборят за всеки клиент, примамвайки го с най-изгодните оферти. Самите бонуси пък са прекрасен начин да залагате „по-дебело“ и за по-дълго време, без да рискувате повече пари. На практика, тези оферти представляват допълнителни пари, които трябва да бъдат изхарчени в платформата на съответния сайт. Въпреки, че идват с определени условия, от вас не се изисква нищо кой знае специално. За бонус се класира абсолютно всеки клиент. Въпреки, че промо офертите не могат да гарантират сигурна печалба, шансът това да се случи е далеч по-голям, отколкото при чисти депозити.

Придържайте се към един спорт

Много малък процент от феновете на спортните залози идват без да са гледали дори един мач през живота си. Обикновено, най-честия клиент на бетинг платформите са спортните запалянковци. Ако сте започнали с футбол, придържайте се само към този спорт. Дори може да сте още по-обрани и да залагате на една единствена лига. Това ще ви даде по-широк поглед над мачовете и ще редуцира огромното предимство, което букмейкърът има спрямо вас.

Използвайте статистика

Никак не е трудно да влезете в интернет и да проверите тенденциите в последните мачове на отборите. Запознайте се също с контузените играчи, атмосферните условия и последните новини около двата състава. Колкото по-добре проучите нещата, толкова по-голям е шансът ви да прогнозирате коректно крайният изход.

Импулсивните и неинформирани решения са най-лошото, което може да направите при залагане. Дори може да опитате да направите собствена статистика, като засечете колко често печелите при проучени и импулсивни залози. Може би, вече сте предугадили какъв ще бъде крайният резултат?

Избягвайте да залагате на любимия си отбор

Сами се досещате, че понякога гледаме със замъглен поглед мачовете на любимия тим. Най-простия пример за това е отношението към съдийските решения. Въпреки, че сте най-добре запознати със статистиките на своя тим, едва ли може да контролирате емоциите си и да погледнете обективно нещата. Поне не в началото на бетинг кариерата ви. Ако сте натрупали достатъчен опит и считате, че може да контролирате своите емоции, тогава вече може да наблегнете именно на мачовете на вашият любим отбор. И не на последно място е добре да си припомняте, от време на време правилата за разумно и безопасно залагане, за да избегнете неприятности и да изпитате приятни емоции. 

"Агенция Атлантик" ЕООД не носи отговорност за дейността на сайта, който е информационен относно дейността на сайтовете, организиращи хазартни игри, за съдържанието на сайта, за други сайтове чрез препратките, които съдържа и пр.

Новини