Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Какво се случи с героя на Ed Sheeran в "Игра на тронове"
Какво се случи с героя на Ed Sheeran в
Какво се случи с героя на Ed Sheeran в "Игра на тронове" Вторник, 16.04.2019 г., 10:45 ч. Първият епизод от последния сезон на сериала разкрива мистерията

Вчера и у нас беше излъчен официално първият епизод на последния сезон на “Игра на тронове”.

Внимание - следващата новина съдържа спойлери! 

И така, серията разкри съдбата на един от второстепенните герои. Става дума за персонажа на Ed Sheeran, който се появи в седми сезон. Тогава певецът участва за няколко минути в първия епизод в ролята на един от войниците от армията на клана Ланистър и дори изпя песен на Аря Старк.

Sheeran отнесе много подигравки за появата си в хитовия сериал и някои предполагат, че именно това го накара да се оттегли от социалните мрежи за известно време.

В първия епизод на последния сезон Брон научава за някой си Eddie, който е станал жертва на драконовия огън, когато Денерис Таргериан и нейният дракон Дрогон изгориха голяма част от армията на Ланистър, която се връщаше у дома след окончателото унищожение на клана Тайрел. Става ясно обаче, че въпросният герой само е пострадал сериозно, лицето му е обгоряло и е останал без клепачи, но все пак е жив.

Ed Sheeran веднага коментира разкритието за съдбата на героя си с шеговити думи - “Благодаря, "Игра на тронове", винаги съм знаел, че героят ми е от оцеляващите".

Ако случайно сте пропуснали, Ed не е единственият известен музикант, който се е появявал в сериала - Will Champion от Coldplay свири в третия сезон по време на Червената сватба.

И една допълнителна информация - осми сезон на сериала подобри рекорда по гледаемост. Първият епизод е бил проследен от 17,4 милиона души, което прави с около 500 000 зрители повече спрямо предишното върхово постижение, което държеше финалът на седми сезон. 

Коментари