Kaley Cuoco показа как се празнува загуба на "Златен глобус"

Звездата от "Теория на големия взрив" получи първата си номинация тази година

01 март 2021
social
Снимка от instagram

Kaley Cuoco, позната у нас с ролята си в комедийния сериал "Теория на големия взрив", отпразнува в неделя вечерта... загубата на наградата "Златен глобус". 35-годишната актриса си организира домашно парти по случай церемонията в компанията на своя стилист Brad Goreski, съпруга си Кarl Cook и сестра си Brianna Cuoco.

Kaley за първи път получи номинация за "Златен глобус" тази година за участието си в сериала "Стюардесата" и беше много развълнувана, дори публикува в социалните мрежи видео, в което плаче, след като е научила, че е сред претенентките в категорията за актриса в сериал в жанра комедия или мюзикъл.

Въпреки емоциите Cuoco изглежда няма нищо против, че в крайна сметка наградата беше присъдена на звездата от поредицата "Шитс крийк" Catherine O'Hara.

"Поздравления, Catherine O'Hara. Ти си кралица, икона и с радост бих губила от теб всеки ден", каза Cuoco във видео в Instagram Stories. "За мен беше чест. Много се радвам за теб. Отдавна трябваше да получиш една от тези! Обичам те, момиче", добавя тя за своята 66-годишна колега.

Kaley си е спретнала след загубата "парти от самосъжаление", което е включвало пица, торта и шампанско. Тя публикува забавни кадри от "празненството" в Instagram, като на снимките е облечена с официалната рокля, с която щеше да присъства на церемонията, ако тя беше на живо. Голяма част от наградите тази година премина онлайн, като много от номинираните се включваха от домовете си, облечени в официалните си дрехи или в пижамите си.

"Искам да благодаря на ... няма значение!! ??? ?", написа шеговито към снимките актрисата.

По-късно същата вечер Cuoco се е преоблякла с удобни домашни дрехи и със съпруга ѝ хапнали торта с нейното лице отгоре. Отново в Instagram Stories тя показа как на шега удря шамар на Karl, след като той отхапва от лицето й върху тортата. "Как смееш", възкликва Kaley възмутено. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

Новини