Камерън Диас пренасяла накотици

Тя каза, че е била ползвана като муле преди да започне актьорската ѝ кариера

11 юли 2022
social
Снимка от instagram

Камерън Диас си спомня, че е била "използвана като муле за пренасяне на наркотици" през 90-те години, само няколко седмици преди актьорската ѝ кариера да изгрее с главна женска роля в "Маската", съобщи в. „Дейли Мейл“. Това се случва в момент, в който 49-годишната актриса се готви да се завърне на големия екран след осемгодишна пауза, подготвяйки се да участва заедно с Джейми Фокс в комедията с подходящо име "Отново в действие".

В началото на кариерата си актрисата е била модел в Париж, а след това е започнала работа като "муле, което пренася наркотици до Мароко". В подкаста Second Life Камерън обяснява, че е събрала достатъчно пари, за да се премести в Париж и да работи като модел, но не е имала късмет с намирането на работа там.

Тя обяснява на водещата на подкаста Хилари Кер: "Бях там цяла година и не работих нито ден. Не можах да си намеря работа. След това си намерих една работа, но наистина мисля, че бях муле, което пренасяше наркотици до Мароко - кълна се в Бога".

Камерън признава, че не е знаела, че пренася забранени вещества, докато не е пристигнала на летището, и е изпаднала в паника, когато е разбрала.

Новини