Кариерата на Madonna за малко да приключи още през 1984 г. 

Певицата разказа за “инцидента” на гости при Jimmy Fallon

12 август 2022
social
Снимка от БГНЕС

Madonna говори за един от най-големите си хитове и за едно от най-известните си изпълнения на живо, което за малко не слага край на кариерата ѝ. 

При гостуването си в шоуто Jimmy Fallon тази седмица звездата показа музикалните си умения, като заедно с водещия и Тhe Roots изпълни хита си от 2000 г. “Music” с помощта на училищни инструменти и участва в игра на асоциации с домакина. 

Певицата сподели и любопитна история във връзка с нейното изпълнение на церемонията на Видео-музикалните награди на MTV през 1984 г., която за малко да сложи край на кариерата ѝ. 

Madonna отбеляза, че тогава нямала думата кои нейни песни да бъдат издавани и изрази учудване, че от лейбъла ѝ са решили да промотира точно "Like a Virgin". В онзи период според нея песента е била доста противоречива. Оказало се обаче, че това нямало нищо общо със самото парче, а с изпълнението ѝ на церемонията. 

Madonna си спомня как излязла от огромна сватбена торта и докато слизала по стълбите от нея към сцената, една от обувките ѝ паднала от крака ѝ. Тя се опитала да я обуе отново, но се постарала да го направи така, че движенията ѝ да изглеждат като част от хореографията. Роклята ѝ обаче някак се повдигнала и се видяла част от дупето ѝ. “Представяш ли си? Това беше в онези времена, когато нямаше нужда да си показваш задника, за да имаш кариера. Днес е обратното”. 

Певицата разказа, че изобщо не разбрала какво се е случило и продължила с изпълнението. Когато се върнала зад сцената обаче нейният мениджър ѝ казал, че с кариерата ѝ е свършено.

Днес 63-годишната суперзвезда празнува издаването на новия си албум “Finally Enough Love: 50 Number Ones”, който включва ремикси на множеството ѝ хитове.

И макар Madonna да е участвала в доста колаборации с големи звезди през годините, сред които Britney Spears, Justin Timberlake, Nicki Minaj и Nile Rogers, а съвсем наскоро и с Beyoncé (“The Queens Remix” на “Break My Soul”), все още има човек, с когото има голямо желание да работи и това е рапърът Kendrick Lamar. Според кралицата на поп музиката той е истински гений и тя го боготвори. 

Новини