Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Kate Middleton носи своя стара рокля на наградите БАФТА
Kate Middleton носи своя стара рокля на наградите БАФТА
Снимка: БГНЕС
Kate Middleton носи своя стара рокля на наградите БАФТА Понеделник, 03.02.2020 г., 11:17 ч. Херцогинята се съобрази с призива на организаторите гостите да носят свои стари или "устойчиви" дрехи, за да се намали вредата за околната среда

Kate Middleton и принц William традиционно присъстваха на наградите БАФТА.

Херцогинята на Кеймбридж изглеждаше великолепно, както обикновено. Тя носеше бяла рокля със златна бродерия, останала в гардероба й от 2012г., от посещението й заедно с William в Малайзия. Принцът беше с класически черен костюм.

Тази година организаторите на наградите БАФТА призоваха гостите на церемонията да се облекат в "устойчиви" дрехи или в такива, които вече са носили, за да подкрепят усилията в борбата със замърсяването и опазването на природата.

"Целта е да се постигне неутралност на церемонията по отношение на отделянето на въглеродни емисии. От пътуването до храната, през брандирането и материалите, БАФТА прави всичко възможно, за да намали вредните последици за природата", каза говорител на събитието.

Kate и William са редовни гости на церемонията за връчване на отличията на Британската академия за филмово и телевизионно изкуство, британският еквивалент на наградите "Оскар". Принцът е президент на организацията на наградите БАФТА от 10 години. Миналата година Kate носеше красиви бяла рокля с едно рамо на Alexander McQueen.

6862667_2.jpg

Принц William връчи специалната награда "Fellowship" на филмовия продуцент Kathleen Kennedy, в чиято биография влизат филми като "Междузвездни войни" и "Джурасик парк".

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Their Royal Highnesses The Duke and Duchess of Cambridge arrive on the BAFTA 2020 red carpet. • • • [email protected] #EEBAFTAs #BAFTAs #DukeOfCambridge #DuchessOfCambridge

Публикация, споделена от BAFTA (@bafta) на

Коментари