Като за "Оскар": Бият шамари на Will Smith в "Лоши момчета: Всичко или нищо"

06 юни 2024
Bad Boys
Снимка от Форум Филм България

Емблематичният герой на Will Smith, Майк Лаури, получава серия шамари от партньора си Маркъс Бърнет (Martin Lawrence) в сцена от новия филм "Лоши момчета: Всичко или нищо". 

Предполага се, че този момент от лентата е закачка със скандала с шамара на Оскарите преди две години. Тогава Smith излезе на сцената и зашлеви водещия на церемонията Chris Rock пред очите на милиони зрители, след като комикът се пошегува със съпругата му Jada Pinkett Smith. 

В сцената Майк изпада в паник атака и за да му помогне да се съвземе Маркъс му удря няколко плесници. Според повечето критици след предварителните прожекции на филма това е груба шега със ситуацията и нещо като безвкусен опит за изчистване на имиджа на Smith, който сериозно пострада заради случая. 
 
След скандала Smith се извини за поведението си и го нарече "неприемливо". Като наказание той получи забрана да посещава Оскарите и всички събития на Академията за филмово изкуство и наука през следващите 10 години. 

Междувременно другата звезда във филма, Martin Lawrence, отрече да има проблеми със здравето. Притесненията на феновете се появиха миналия месец след премиерата на продукцията в Лос Анджелис. На видео от събитието се вижда как Smith помага на колегата си да стане, а в същото време Lawrence се оглежда леко объркано наоколо. В ново интервю Martin Lawrence каза, че е в перфектно здраве и тогава просто е бил шокиран от броя на хората, събрали се за премиерата. Според него тълпата била с размерите на публика за рок концерт.

"Лоши момчета: Всичко или нищо" излиза по кината в петък, 7 юни.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини