Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Katy Perry ще пее за маргаритки
Katy Perry ще пее за маргаритки
Снимка: facebook
Katy Perry ще пее за маргаритки Петък, 08.05.2020 г., 15:26 ч. Очакваме новия сингъл на певицата "Daisies", първи от предстоящия й пети албум

Три години след дебюта на музикалния пазар на "Witness" (и само някой и друг месец преди да роди първото си дете) Katy Perry обяви следващия си албум. 

В социалните мрежи певицата разкри информация за новата си музика. Тя съобщи, че на 15-и май ще чуем още един сингъл от колекцията, който носи красивото заглавие "Daisies". 

"Първият сингъл от #KP5 се казва #DAISIES и идва на 15 май 2020. Музиката трябва да продължи", написа звездата в Twitter.

Освен новината, Perry публикува и две снимки към новия сингъл, които носят много ретро пролетно настроение. Кадрите показват изпълнителката сред поле от разцъфнали маргаритки.

Като имаме предвид, че "Daisies" е определен като "първи" сингъл от петия музикален проект на певицата, можем да заключим, че песните, които издаде през последните месеци - "Never Really Over", "Small Talk", "Harleys in Hawaii" и "Never Worn White" (с който обяви бременността си), няма да са част от траклиста на "KP5". Предполага се, че той ще се появи през лятото, което е съвсем близо.

 

Коментари