Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Кейти Пери и Орландо Блум ще живеят във Великобритания
Кейти Пери и Орландо Блум ще живеят във Великобритания
Кейти Пери и Орландо Блум ще живеят във Великобритания Неделя, 30.08.2020 г., 09:13 ч. Кейти и Орландо обявиха раждането на Дейзи Дав Блуум на 27.08.2020 г., в изявление до УНИЦЕФ. Двамата актьори са посланици на добра воля на организацията.

Двойката е щастлива от раждането на дъщеричката им Дейзи Дав по-рано тази седмица и се твърди, че искат да я отгледат във Великобритания.

Източник, близък до звездите каза пред сп. „ОК!”:  

„Няма значение какво ще се случи на изборите през ноември, Кейти и Орландо се местят в Англия ... Те са решили, че искат дъщеря им да расте във Великобритания“.

Кейти и Орландо обявиха раждането на Дейзи Дав Блуум на 27.08.2020 г., в изявление до УНИЦЕФ. Двамата актьори са посланици на добра воля на организацията.

Katy Perry стана майка на момиченце

„Общностите по света все още изпитват недостиг на здравни работници и на всеки единадесет секунди бременна жена или новородено умира, най-вече от предотвратими причини. Като посланици на добра воля на УНИЦЕФ ние знаем, че УНИЦЕФ е там, на място, правейки всичко необходимо, за да се гарантира, че всяка бременна жена има достъп до качествено здравно обслужване. В чест на дъщеря ни, създадохме страница за дарения, за да отпразнуваме пристигането на Дейзи Дав. Подкрепяйки УНИЦЕФ, вие подкрепяте безопасното начало на живота и по-здравословен свят за всяко дете”, се казва в писмото на щастливите родители.

Междувременно Орландо първоначално искал да кръсти дъщеря си Фиона, но Кейти се преборила за предпочитаното от нея име Дейзи.

Коментари