Kelly Clarkson се развежда

Певицата е подала документи за прекратяване на брака й с Brandon Blackstock

11 юни 2020
social
Снимка от facebook

Kelly Clarkson се развежда със съпруга си Brandon Blackstock след близо седем години брак.

38-годишната певица е подала документи за развод в Лос Анджелис на 4-и юни, твърдят американските медии.

Clarkson и Blackstock се венчаха през октомври 2013 г. и имат две деца - 5-годишна дъщеря River Rose и 3-годишен син Remington Alexander. Brandon има още двама наследници - момче и момиче - от предишния си брак.

Изпълнителката се запозна с музикалния мениджър по време на репетиция за Американските награди за кънтри музика през 2006 г. Шест години по-късно двамата се сгодиха.

Двойката и децата им се самоизолираха заедно в ранчото им в Монтана след старта на пандемията от новия коронавирус. Clarkson има собствено телевизионно шоу и дори снима епизоди в къщата. "Наистина е много красиво ранчо и е приятно бягство за цялото семейство. Brandon и аз си мечтаем за такова от деца. Това ще бъде нашият дом", разказа певицата в началото на карантината.

През април Clarkson обяви за продан дома си в Лос Анджелис за 10 милиона долара. Семейството се пренесе в него от Тенеси, за да й бъде по-удобно докато работи по предаването си.

Също през четвъртия месец на тази година Clarkson отпразнува 38-ия си рожден ден. Blackstock и децата им я поздравиха с видео. "Честит рожден ден, скъпа. Обичам те повече, отколкото можеш да си представиш" каза Brandon в клипчето.

По време на брака им Clarkson открито говореше за отношенията им и сподели, че никога не е изпитвала истинско сексуално привличане към някого, дори е мислила, че е асексуална, преди да срещне Blackstock.

Новини