КЕРАНА И КОСМОНАВТИТЕ, COOL DEN и NO MORE MANY MORE с концерт в Лондон

11 април 2023
Концерт
Снимка от Projector Plus

След няколко успешни общи концерта в страната КЕРАНА И КОСМОНАВТИТЕ, COOL DEN и NO MORE MANY MORE отново се обединяват на една сцена. Този път в Лондонски клуб с концерт на 16 юни. Сънародниците ни, които живеят в Лондон, ще имат възможност да се насладят на симбиозата между три актуални български рок банди, които пеят на родния си език. В града живеят близо 30 000 българи. След като няколко пъти забавляваха публиката в София, COOL DEN, NO MORE MANY MORE и КЕРАНА И КОСМОНАВТИТЕ, излизат извън пределите на страната, за да се срещнат с феновете си във Великобритания.

Най-опитните в това трио, NO MORE MANY MORE свирят алтернативен рок с ефектни хип-хоп елементи и социални текстове, в които не се страхуват да изразят своята силна и активна гражданска позиция и мнение. Типичните за тях мелодии и мъжки двугласия присъстват и в трите им настоящи албума. Групата работи по своя четвърти албум, който предстои да излезе през 2023.

COOL DEN са най-младата група в триото. За кратката си история, те вече имат два успешни албума зад гърба си. 

Носещи като емблема блясъка и енергията на фронт дамата си, КЕРАНА И КОСМОНАВТИТЕ бързо се превръщат в една от най-популярните и обичани актуални български рок групи с текстове на български език, които не спират да правят нови песни. „Бутиковото гурме“, както Керана нарича музиката си, достига до все по широка публика и завладява категорично българската рок сцена. 

Новини