Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Коронавирусът не успя да уплаши "Черната вдовица"
Коронавирусът не успя да уплаши
Снимка: facebook
Коронавирусът не успя да уплаши "Черната вдовица" Вторник, 10.03.2020 г., 10:08 ч. Филмът на Marvel се очаква в кината на 1-и май, а от киностудиото пуснаха финален трейлър

Коронавирусът може и да уплаши Джеймс Бонд, но Черната вдовица не се дава така лесно. Филмът за Наташа Романов ще сложи началото на четвъртата фаза от киновселената на Marvel на 1-и май и поне засега от киностудиото няма сигнали, че смятат да отложат премиерата за по-късна дата, както това се случи със “Смъртта може да почака”.

black-widow-poster.jpg

Финалният трейлър на продукцията обещава висококачествен екшън и специални ефекти. Героинята на Scarlett Johansson се заема с опасна мисия, като действието се развива между сюжета на филмите “Капитан Америка: Войната на героите” и “Отмъстителите: Война без край”. Както е известно, сирачето Романов се превръща в Черната вдовица в рамките на тайна правителствена програма, след жестока подготовка в секретна база наречена “Червената стая”. От трейлъра на филма става ясно, че Черната вдовица ще влезе в истинска война срещу програмата, в опит да прекрати нечовешките практики, с които тя превръща момичета в безчувствени и безкомпромисно ефективни убийци.

Във филма ще видим също звездата от сериала “Странни неща” David Harbour, който играе ролята на руски супервойник ветеран, известен като Червения пазител. Участват и Florence Pugh, и носителката на “Оскар” Rachel Weisz.

Коментари