Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Коронавирусът спря снимките на "Мисията невъзможна 7"
Коронавирусът спря снимките на
Снимка: twitter
Коронавирусът спря снимките на "Мисията невъзможна 7" Вторник, 25.02.2020 г., 11:35 ч. Екипът на продукцията трябваше да работи три седмици във Венеция

Епидемията, свързана с разпростирането на коронавируса, засегна и Холивуд. Заради рязкото увеличение на броя на заразените в Италия и предприетите спешни мерки от властите в страната бяха отменени снимките на седмото продължение на „Мисията невъзможна“.

Екипът трябваше да работи в продължение на три седмици във Венеция, но заради заболяването всички публични събития в града и околностите са отменени. От студиото "Парамаунт" съобщиха, че заради безопасността на актьорите и екипа под заплахата на коронавируса снимките във Венеция се отлагат. Възможно е да започнат работа по филма на следващата снимачна локация.

Кристофър Макуори вече обяви имената на новите попълнения в актьорския състав на следващата „Мисия невъзможна“. Към Том Круз, Ребека Фъргюсън и Саймън Пег ще се присъединят още Хенри Черни, Хейли Атуел, Пом Клементиев, Шей Уигам и Никълъс Холт, който ще е в ролята на злодея.

 

Коментари