Критики за Jimmy Kimmel след наградите "Еми"

Водещият лежа в краката не една от победителките, докато тя приемаше наградата си

13 септември 2022
social
Снимка от кадър YouTube

Jimmy Kimmel получи сериозни критики в социалните мрежи заради поведението си на наградите “Еми”. Популярният водещ се преструваше на припаднал на сцената като част от комедиен скеч, докато създателката и звезда на комедийния сериал “Начално училище Абът” Quinta Brunson приемаше първата в кариерата си награда “Еми”. 

Kimmel лежеше на пода до микрофона, на който Brunson държа благодарствената си реч и не помръдна през цялото време, като дори се наложи да го заобиколи, за да стигне до стойката. Много зрители се възмутиха и коментираха, че поведението му е неуважително и обидно. Самата Brunson заяви дипломатично след шоуто, че с водещия се познават и случката не я е притеснила особено. Тя припомни и че той е бил сред първите хора, които са я поздравили за страхотния сериал, който е създала.

До ситуацията се стигна заради комедиен скеч като част от шоуто. Will Arnett и Kimmel трябваше да връчат наградата в категорията за сценарий на комедийна поредица. Актьорът обаче извлачи тялото на водещия на сцената, като обясни шеговито, че след като 13 пъти не е спечелил статуетка, партньорът му в задачата е прекалил с маргаритите. 

Самият Jimmy Kimmel засипа с похвали Quinta Brunson и я поздрави за наградата по време на афтърпарти след церемонията. В интервю за Entertainment Tonight той каза: "Тя е невероятно талантлива. Гледах пилотния епизод преди излъчването му и ѝ писах веднага нещо такова “Не знам как сме получили това, но поздравления. Направила си пилотен епизод, който всяка телевизия би била щастлива да има в програмата си”. 

Brunson ще бъде гост в предаването на Kimmel в сряда и на въпрос как ще протече срещата им след случката на церемонията, тя заяви шеговито: “Може би ще го ударя. Не знам. Ще видим какво ще се случи”.

 

 

 

Новини