Kylie Minogue има да ни каже нещо

Певицата ни връща в ерата на диското

23 юли 2020
social
Снимка от instagram

Излезе първият сингъл на Kylie Minogue от новия й албум "Disco". Продуцент на "Say Something" e дългогодишният музикален партньор на певицата Biff Stannard.

Поп иконата, чиито предишен албум "Golden" се появи на пазара през 2018 г., разкри през май тази година, че 15-ата колекция в дискографията й ще бъде повлияна от диско музиката.

Слуховете за новите записи на звездата се появиха в началото на седмицата, а самата тя потвърди информацията вчера. Тя уточни, че "Disko" ще бъде достъпен за слушане на 6-и ноември.

Kylie Minogue отново е на диско вълна

През Minogue говори за това как работата над нов материал по време на социалната изолация заради пандемията е помогнала на здравето й: "Посветих времето си на това да поддържам здравето си, да съхраня ума си и да се насладя на творческия отдушник, който имам докато работя по този албум".

“Много ми харесва колко креативни са станали хората в момента, независимо дали помагат на първа линия или ни карат да се смеем в социалните мрежи. Човечността, която извира от хората, е нещо много красиво", каза още певицата.

Междувременно Kylie Minogue разкри, че е постъпила като Adele и е гледала отново изпълнението си на фестивала "Гластънбъри" от миналата година.

52-годишната звезда и нейният приятел Paul Solomons се издокарали с брандирани тениски, налели си от марката вино на Kylie и гледала дебюта й на прочутата сцена "Пирамидата" и гледали излъчването на феста по телевизията.

Същото направил и британската звезда Аделе миналия месец - тя публикува снимка, на която е облечена с роклята, която е носила за сета си през 2016 г., докато го гледа на екрана у дома.

"Гластънбъри" тази година беше отменен заради коронавируса.

Kylie пя на събитието 14 години след като пропусна участието си заради раково заболяване. Шоуто на звездата беше най-гледаното в историята на BBC, с аудитория от над 3,2 милиона зрители. 

Новини