Kylie Minogue получила "лек истеричен пристъп"

Звездата разказа за емоциите си, докато записвала новия си албум "Disco"

13 октомври 2020
social
Снимка от facebook

Kylie Minogue изпаднала в "лека истерия" докато работила по новия си албум. 52-годишната певица съществи записите на "Disco" в дома си в Лондон в началото на пандемията и сега признава, че процесът я е "изтощил емоционално".

Пред Music Week Kylie разказа: "Работих с голямо темпо и "жонглирах" с различни автори, продуценти и графици, и се опитвах да съм подготвена - всичко това ме изтощи емоционално и физически. Получих лек истеричен пристъп. Може да звучи малко драматично, но осъзнах, че бързам толкова, защото бях силно мотивирана да приключа с всичката работа. И накрая успяхме. Наистина исках да си струва и да насочим енергията си. Всички дадохме най-доброто от себе си".

Изпълнителката на "Magic" призна, че този път е имала "много различно преживяване", защото е била сама вкъщи, вместо да прекарва времето в звукозаписното студио, където "затваряш вратата и забравяш за времето".

Kylie призна и за една нейна голяма мечта, която се надява да осъществи някой ден, когато опасността от вируса премине и отново може да прави концерти безопасно за всички. Певицата иска да пее на кръгла сцена, заобиколена от всички страни от публика.

15-ият албум на австралийската звезда "Disco" очакваме на 15-и ноември. 

Новини