Kylie Minogue празнува 35 години на дебютния си албум "Kylie"

07 юли 2023
Kylie Minogue
Снимка от БГНЕС, архив

Kylie Minogue в момента се радва на успехи в класациите с актуалния си сингъл "Padam Padam" и затова звучи невероятно, че тя е в музикалния бизнес още от 80-те години на миналия век. 

Суперзвездата отпразнува 35 години от издаването на дебютния си албум "Kylie" с видео, което включва превърнали се в класика хитове от него като "I Should Be So Lucky", "Got To be Certain" и "The Loco-Motion". Към клипчето тя написа: 

"35 години от дебютния ми албум "Kylie" 💖 и какво приключение беше това!!!! От първия ми демо запис, когато бях на 17 години, през първия ми сингъл малко след като навърших 19 години и всичко, което последва. БЛАГОДАРЯ, че сте част от продължаващото цял живот пътуване. Чувствам се като изключително голяма късметлийка 😉🥰😘".


Много хора поздравиха Kylie в коментарите.

През годините певицата е издала 15 албума, а следващият, със заглавие "Tension", очакваме през септември. Има и 93 сингъла. 

Kylie започва кариерата си от популярния в Австралия телевизионен сериал "Съседи" заедно с Jason Donovan. Миналата година двамата се завърнаха в ролите си на съпрузи за последния му епизод. 

Новини