Lady Gaga и Joaquin Phoenix споделят лудостта в "Жокера 2" (ТРЕЙЛЪР)

10 април 2024
Жокера Лудост за двама
Снимка от YouTube screenshot

Близо 5 години след премиерата на "Жокера" наближава излизането по кината и на неговото продължение. Вече можем да видим и първи трейлър на дългоочакваната продукция.

В новия филм героят на Joaquin Phoenix ще сподели лудостта с Lady Gaga, която влиза в ролята на Харли Куин. 

Във видеото Жокера вижда Харли за първи път докато върви по коридорите на психиатричната болница "Аркам" от вселената на DC Comics. Сцената е озвучена от зловеща версия на “Pure Imagination” на Gene Wilder.

“Използваме музиката, за да ни направи цели. За да балансираме пукнатините, които носим в себе си", казва глас зад кадър. 

Phoenix се завръща в ролята на Артър Флек/Жокера, която му донесе "Оскар" за най-добър актьор. Филмът пожъна огромен успех със световни приходи от над 1 милиард долара и получи общо 11 номинации за "Оскар".

От сцените в трейлъра изглежда, че режисьорът и сценарист Todd Phillips се е отклонил малко от познатата история на Харли Куин от комиксите, в която тя е психиатър в болницата "Аркам" в Готъм, където Жокера попадна в края на първия филм. 

В "Лудост за двама" изглежда, че самата Харли е пациент в болницата и именно така двамата с Флек се сближават.

“Аз съм никоя. Не съм постигнала нищо в живота си, за разлика от теб", казва Gaga във видеото, вероятно имайки предвид масовите безредици и жестоките убийства, дело на Артър в първия филм. 

Откакто беше съобщено, че се работи по продължението, се говори, че новият филм ще бъде мюзикъл. В трейлъра има сцени с танци, сценични изпълнения и кадър, който показва Артър с микрофон, осветен от сценичен прожектор.

След представянето на трейлъра на CinemaCon в Лас Вегас Phillips поясни, че филмът няма да е изцяло мюзикъл, но музиката все пак ще играе съществена роля в продукцията. 

Премиерата на "Жокера: Лудост за двама" ще бъде през октомври. 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини