The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Lady Gaga и Tony Bennett ще издадат още един дуетен албум
Lady Gaga и Tony Bennett ще издадат още един дуетен албум
Снимка: twitter
Lady Gaga и Tony Bennett ще издадат още един дуетен албум Сряда, 04.08.2021 г., 16:21 ч. "Love For Sale" е записан след като 95-годишната джаз легенда беше диагностициран с болестта на Алцхаймер

Lady Gaga и Tony Bennett ще издадат още един дуетен албум. "Love For Sale" следва популярната им колекция "Cheek to Cheek" от 2014 г. и е записан след като 95-годишната джаз легенда беше диагностициран с болестта на Алцхаймер.

Албумът ще излезе на 1-и октомври и ще бъде последният в кариерата на Tony. В него двамата с Gaga ще изпълняват свои интерпретации на класическите песни на Cole Porter.

Lady Gaga и Tony Bennett за последен път заедно

Музикалният тандем пусна вчера аудиото на своята версия на класиката на Porter "I Get A Kick Out Of You", а видеото очакваме в петък.

В Instagram Gaga написа: "В деня, когато издадохме "Cheek To Cheek" през 2014 г., @itstonybennett ми се обади и ме попита дали искам да запиша още един албум с него, този път в чест на песните на Cole Porter. За мен винаги е чест да пея с моя приятел Tony, затова, разбира се, приех поканата. Днес с вълнение съобщавам, че нашият нов албум "Love For Sale" ще излезе на 1-и октомври".

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Lady Gaga (@ladygaga)

Дуетът ще има втори концерт под заглавието "Един последен път: Вечер с Tony Bennett и Lady Gaga" в четвъртък в легендарната Radio City Music Hall в Ню Йорк. Снощи двамата се събраха на сцената за първото шоу, което отпразнува 95-ия рожден ден на Tony.

 Траклист на "Love For Sale":

1. ‘It’s De-Lovely’

2. ‘Night and Day’

3. ‘Love For Sale’

4. ‘Do I Love You’

5. ‘I Concentrate On You’

6. ‘I Get a Kick Out of You’

7. ‘So In Love’

8. ‘Let’s Do It’

9. ‘Just One of Those Things’

10. ‘Dream Dancing’

11. ‘I’ve Got You Under My Skin’ (DELUXE VERSION)

12. ‘You’re The Top’ (DELUXE VERSION)

Коментари