Lady Gaga обяви конкурс за нова планета

Певицата създаде свой измислен свят с новия си албум "Chromatica"

25 юни 2020
social
Снимка от facebook

Lady Gaga създаде свой собствен свят с новия си албум и сега ще даде възможност на своите малки чудовища да направят същото.

Певицата заедно със софтуерна компания и един от най-големите организатори на концерти в света предизвикаха почитателите на Gaga да илюстрират своя собствен вътрешен свят, базиран на измислената планета на Мама Чудовище, чиято основа са любовта и равенството.

"Моите фенове през годините постоянно показват любовта и креативността си чрез изкуството и винаги ме карат да се чувствам щастлива и разбрана. Нямам търпение да науча какво значи Chromatica за тях", казва носителката на "Грами".

Феновете разплакаха Lady Gaga

 

Участниците трябва да създадат своя свят чрез някоя от програмите на софтуерната компания, като ще имат и готови шаблони, които могат да използват, като снимки от фотосесията на албума на Gaga, илюстрации, логота, икони и шрифтове. Творенията трябва да споделят в Instagram и Twitter, а срокът е до 21-и юли.

Победителят ще получи награда от 10 000 долара, своята творба, отпечатана с най-доброто качество, и с автограф от Lady Gaga, както и безплатно ползване на продуктите на софтуерния гигант за една година. Деветима участници ще бъдат избрани за подгласници, като те ще получат по 400 долара като награда, постер с автограф на звездата и тримесечен абонамент за програмите на компанията. 

 

Новини