Lana Del Rey пусна първа песен от новия си албум

"Chemtrails Over the Country Club" трябваше да излезе през септември, но още го чакаме

17 октомври 2020
social
Снимка от facebook

Lana Del Rey даде знак какво да очакваме от новия й албум с баладата “Let Me Love You Like a Woman”. В нея тя пее нежно под акомпанимента на пиано.

Певицата обяви, че работи по наследника на "Norman Fucking Rockwell!" миналата година, малко след като издаде номинирания за "Грами" запис.

Del Rey съобщи заглавието и датата за премиерата на новата си колекция през пролетта. Информацията беше част от дълго писмо, посветено на хората, които я критикуват. В него тя заяви, че седмият й албум "Chemtrails Over the Country Club" ще се появи на 5-и септември и макар денят отдавна да е в миналото, а колекцията не се появи, в началото на септември в Instagram изпълнителката публикува кадри от снимачната площадка на клипа към заглавната песен. Тя се очаква да излезе малко след “Let Me Love You Like a Woman”.

Миналия месец звездата направи дебюта си като автор с книгата си "Violet Bent Backwards Over the Grass". Аудиоверсията на колекцията с авторска поезия излезе още през юли. Del Rey планира да издаде още една книга през март следващата година под заглавието "Behind the Iron Gates — Insights From an Institution".

Новини