Lenny Kravitz разказва живота си в книга

Музикантът ще издаде мемоарите си през есента

01 юли 2020
social
Снимка от facebook

Lenny Kravitz ще издаде мемоарите си през есента. Книгата носи заглавието на дебютния му албум "Let Love Rule".

Автобиографията си музикантът е написал с помощта на биографа и автор на песни David Ritz, който е работил и над "Братко, Рей" на Ray Charles. Kravitz описва първите 25 години от бурния си живот, които той се бори с проблемите си в училище и у дома, а накрая намира спасение в музиката.

"Писането на тези мемоари е нещо красиво и е интересно преживяване, тъй като ме върна към първите 25 години от живота ми, от раждането ми до издаването на първия ми албум. Това пътешествие, това приключение ме заведе там, където открих гласа си и самия себе си. През това преживяване любовта беше силата, която павира пътя ми и любовта се превърна в моето послание", споделя Lenny Kravitz.

Lenny Kravitz заклейми глобалния тероризъм

Книгата проследява живота на певеца в Ню Йорк, Лос Анджелис, а после и във Франция, Великобритания и Германия. В него е очертан пътят, който Kravitz изминава, за да се превърне в автор на песни, изпълнител и продуцент.

Не са пропуснати и важните личности в живота на музиканта - неговият баща Sy, който е телевизионен продуцент, майка му, телевизионната звезда Roxie Roker, и разбира се, Lisa Bonet - актрисата, която се превръща в негова муза, следва го плътно, докато се лута и накрая намира най-добра реализация за таланта си, а по-късно става майка на единствената му дъщеря Zoe. Двамата се женят през 1987 г. и се развеждат през 1993 г.

Kravitz сам e записал аудиоверсията на книгата.

"Let Love Rule" ще излезе на книжния пазар на 6-и октомври.

Новини