Летен сингъл от Silk Sonic

“Skate” ще бъде част от предстоящия албум на групата "An Evening With Silk Sonic"

30 юли 2021
social
Снимка от facebook

Bruno Mars и Anderson .Paak издадоха втория си сингъл като групата Silk Sonic. Парчето се казва “Skate” и ще бъде част от предстоящия албум на групата "An Evening With Silk Sonic", който се очаква по-късно тази година.

Вчера дуетът пусна тийзър корица за песента, на която с големи букви беше изписано “Summertime Jam”. Днес обаче се оказа, че това е било просто подходящо описание на новата композиция, а не заглавието.

Видеото е режисирано от Mars и Florent Dechard. В него музикалната банда свири на улицата, а около тях красиви жени карат ролкови кънки.

През юни Silk Sonic изпълниха първото си парче “Leave the Door Open” по време на церемонията за наградите BET и спечелиха отличието за най-добра група, въпреки че имаха само една песен, при това издадена съвсем скоро.

Дуетът представи новия си проект в края на февруари, а първият сингъл се появи през март. По-късно същия месец те го представиха на живо на церемонията за наградите "Грами".

"An Evening With Silk Sonic" ще първият нов албум за Mars от 2016 г., когато излезе "24K Magic". Миналата година стана ясно, че той е подписал договор с Disney за разработването на музикален филм, в който ще участва като актьор и продуцент.

Новини