Lionel Richie се извини "хиляди пъти"

16 август 2023
Lionel Richie
Снимка от БГНЕС

Lionel Richie се извини отново за разпродадения, но отложен концерт в "Madison Square Garden".

Изпълнителят на "Hello" излезе на сцената в понеделник в огромната зала в Ню Йорк, за да изнесе отложения концерт, който трябваше да се проведе в събота. И обясни защо е бил принуден да отмени предварително планираното шоу.

„Имах две „Не“ едновременно... [и] Когато Бог каже „не“, а след това и пилотът каже „не“, отговорът [е не]“, каза Richie. 
 

В събота 74-годишният певец трябваше да излезе на сцената заедно с Earth, Wind & Fire, но събитието беше отменено буквално в последния момент и пренасрочено за 14-и август. Съобщението дойде, когато феновете вече бяха изпълнили залата.

Около час преди насроченото начало в X/Twitter Richie обяви, че шоуто няма се отменя:

„Поради лошото време и невъзможността да кацна в Ню Йорк и околните райони, не мога да стигна до шоуто тази вечер. Много съм разстроен".

В понеделник от сцената в "Madison Square Garden" той се пошегува: 

„Опитах се да подкупя пилота и пилотът ми каза: "Искам да видя жена си утре". Така че тази вечер ще компенсираме това. Извинявам се хиляди пъти“, добави той, докато сядаше на пианото си.

Съобщението за отмяната на концерта в събота предизвика вълна от недоволство и критики към Richie от страна на феновете, които го чакаха в залата.

Новини