Liv Tyler се завръща в киновселената на Marvel

28 март 2023
Liv Tyler
Снимка от Instagram

Liv Tyler се завръща в киновселената на Marvel, 16 години след като участва в “Невероятният Хълк”, където ролята на Брус Банър беше изпълнена от Edward Norton. 

Актрисата отново ще изиграе Бети Рос, учен и дъщеря на генерал Тадеус Рос в предстоящия филм “Капитан Америка: Нов световен ред”, планиран да излезе следващата година. От години като този герой се изявяваше покойният William Hurt. След лентата от 2008 г. той се появи за първи път в “Капитан Америка: Войната на героите” през 2016 г., вече като държавен секретар на САЩ. Hurt почина през март миналата година след тежка битка с раково заболяване. 

В новия филм в Тадеус Рос, който вече е президент на САЩ, ще се превъплъти кинолегендата Harrison Ford. 

В “Невероятният Хълк” Бети Рос е любимата на Брус Банър. След като Norton беше заменен с Mark Ruffalo, героинята на Tyler беше спомената бегло, но тя така и не се появи повече. 

В “Нов световен ред” героят на Anthony Mackie, Сам Уилсън, отново ще носи костюма на Капитан Америка, който наследи от “първия отмъстител”, Стив Роджърс, след оттеглянето на Chris Evans от ролята.

Tyler за последно участва в първия сезон на сериала “911: Тексас”, излъчен през 2020 г., както и в “Към звездите” с Brad Pitt през 2019 г. 

Новини