Любовта между Cher и Alexander приключи за 6 месеца

03 май 2023
Cher Alexander
Снимка от БГНЕС

Cher и Alexander "AE" Edwards са се разделили след няколко месеца заедно и слуховете за годеж. Американски медии съобщиха, че връзката е прекратена преди няколко седмици, като според техни източници няма лоши чувства между двамата.

76-годишната Cher и 37-годишният Edwards за първи път бяха забелязани заедно през ноември 2022 г. на разходка в Лос Анджелис. Малко след това певицата потвърди за връзката им и в шоуто на Kelly Clarkson през декември коментира критиките за огромната разлика във възрастта им: 

"На хартия изглежда глупаво. Но в реалния живот се разбираме чудесно. Той е страхотен. А аз не присъждам на мъжете качества, които не притежават". 

В интервюто тя каза още, че музикалният продуцент е много мил, умен, талантлив и забавен. Добави, че го намира и за много привлекателен. 

На Коледа Cher сподели в Twitter снимка на огромен диамантен пръстен, който е получила като подарък от Edwards, което стана причина да тръгнат слухове, че двамата са сгодени. По-късно тя уточни, че е качила снимката, защото много харесва лакираните му нокти, които се виждат на нея.

Според сайта TMZ двамата никога не са били сгодени, въпреки пръстена. 

Cher беше омъжена за Sonny Bono в периода 1964-1975 г. и за Gregg Allman в периода 1975-1979 г. Имала е връзки с Val Kilmer и Tim Medvetz. 

Новини