Локи ще си има неприятности с пазителите на времето

Представиха нов трейлър на едноименния сериал за брата на бог Тор

05 април 2021
social
Снимка от facebook

Disney и студиото Marvel представиха нов трейлър на "Локи", новият сериал, посветен на пакостливия брат на бога на гръмотевиците Тор. Премиерата ще бъде на 11-и юни в платформата за стрийм на видео Disney+.

Действието в "Loki" се развива след събития в "Отмъстителите: Краят". Tom Hiddleston отново ще сложи шлема с рога на бога на хитростта и пакостите. От видеото става ясно, че Локи ще си има проблеми с организация за опазване на правилното протичане на времето, а както знаем той грубо наруши времевата линия с кражбата на Тесеракта.

Като наказание на Локи е зачислен агент, Мобиус Мобиус, изигран от Owen Wilson. Двамата ще трябва да поправят това, което пакосникът е нарушил. Както винаги, дори и на пръв поглед да изглежда, че Локи помага на спътниците си, той си има собствени планове и винаги е с няколко хода пред останалите. "Очарователно е, че си мислиш, че би могъл да ме манипулираш. Аз съм с 10 крачки пред теб" казва той на новия си партньор.

В друга сцена от трейлъра Локи настоява, че може да му се има доверие, но Мобиус отговаря: "Локи, изучил съм всеки момент от живота ти, ти буквално си забивал ножа в гърба на хората поне 50 пъти". Локи отвръща невинно: "Е, никога повече няма да го направя!".

В сериала участват още Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku и Richard E. Grant.

Новини