Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
"Lord of The Rings In Concert" отново в България
"Lord of The Rings In Concert" отново в България Четвъртък, 11.04.2019 г., 10:13 ч. Мащабната продукция ще бъде в София за последен път

Мащабната продукция "Lord of The Rings In Concert" отново ще завземе най-голямата зала у нас. Последната и най-зрелищна част от сагата – "Завръщането на краля", идва в София през ноември. Само в една вечер всички почитатели на фантастичния Дж. Р. Р. Толкин ще могат да се насладят на най-епичните битки за последен път на голям екран, при това представени в перфектна симбиоза с оригиналния, внушителен саундтрак, изпълнен на живо от над 250 души хор и оркестър. Вълнуващата трилогия ще има своя заслужен грандиозен финал, след като феновете у нас се присъединиха към милионите зрители от няколко континента, имащи шанса да съпреживеят началото на приключенията в Средната земя на гигантски екран с музика на живо.

"Властелинът на пръстените: Завръщането на краля" е сред няколкото абсолютни шампиони в цялата история на киното. Филмът спечели 11 награди "Оскар", включително за най-добър филм, най-добър режисьор и най-добри визуални ефекти. Третата и последната част от сагата неслучайно спечели определението "един от най-великите филми на нашата ера", след като слага запомнящ се, грандиозен финал на история, ненадмината досега.

За успеха и силното въздействие на продукцията несъмнено допринася и саундтракът, дело на знаменития филмов композитор Хауърд Шор. Неговата музикална интерпретация върху света на Толкин продължава да очарова поколения фенове, като същевременно е награждавана три пъти от Академията, получава четири награди "Грами", два "Златни глобуса", както и множество отличия от фестивали и критици.

Билетите за "Lord of The Rings: The Return of the King In Concert" вече са в продажба.

Коментари