Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Лори Локлин пледира невинна по обвиненията в даване на подкуп
Лори Локлин пледира невинна по обвиненията в даване на подкуп
Лори Локлин пледира невинна по обвиненията в даване на подкуп Вторник, 16.04.2019 г., 16:25 ч. Лори и съпругът ѝ са сред 50-те души, срещу които бяха повдигнати обвинения миналия месец в рамките на скандал, обхванал елитни университети в САЩ

Лори Локлин и съпругът й, модният дизайнер Мосимо Джанули пледираха невинни по обвиненията в даване на подкуп за постъпването на дъщерите им в престижен университет, съобщиха световните информационни агенции.

Двойката е обвинена, че платила 500 000 долара подкуп, за да може децата им да бъдат приети в университета на Южна Калифорния. Лори и Мосимо са сред 50-те души, срещу които бяха повдигнати обвинения миналия месец в рамките на скандал, обхванал елитни университети в САЩ, включително Йейлския, Станфордския, Тексаския, Джорджтаунския, Калифорнийския в Лос Анджелис, "Уейк Форест".

За разлика от снималата се в сериала "Отчаяни съпруги" актриса Фелисити Хъфман, която наскоро пледира виновна по сходно обвинение в рамките на същия скандал, Локлин, която е известна с участието си в сериала "Бевърли хилс 90210", пледира невинна. Хъфман призна, че дала 15 000 долара подкуп на посредник.

За двете дъщери на Локлин и Джанули беше съобщено, че са спортистки по гребане на високо ниво, за да бъде улеснено приемането им в Южнокалифорнийския университет.

Снимка: БГНЕС

Коментари