"Любовта изглежда по-добре" с Alicia Keys

Певицата пусна още един сингъл от новия си албум

11 септември 2020
social
Снимка от facebook

Alicia Keys пусна още един нов сингъл. "Love Looks Better" е поредното изпълнение от предстоящия албум на R&B звездата "Alicia". Съавтор и продуцент на песента е фронтменът на OneRepublic, Ryan Tedder.

За новото си музикално предложение Alicia каза: "Тази песен има страхотна енергия! В нея се говори за това колко заети сме станали, колко сме свикнали да бързаме, а сега осъзнаваме, че най-хубавото нещо е любовта. Това е времето да се насладим един на друг и да бъдем заедно".

В новия албум на Keys е включен и дуетът й с Khalid "So Done", хитът "Underdog" и изпълнението с Miguel "Show Me Love".

През юни в разгара на протестите на движението Black Lives Matter, Аlicia представи и "Perfect Way To Die", в която изследва "системата на расизма, която не отдава значение на живота на чернокожите" и на "културата на полицейското насилие".

Певицата работи и по още един проект - тя ще продуцира романтична комедия за платформата Netflix. Филмът се фокусира върху историята на изгряващата поп звезда Ерика, която с нежелание приема участие на луксозен остров, докато кариерата й е в застой. Оказва се обаче, че ще пее на сватбата на бившия си годеник Джейсън.

Албумът "Alicia" излиза на 18-и септември.

Новини