Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
"Луди богати азиатци" продължава да вълнува Северна Америка
"Луди богати азиатци" продължава да вълнува Северна Америка Вторник, 28.08.2018 г., 10:00 ч. Филмът отбеляза незначителен спад на приходите през втория си уикенд по кината

Август не е най-доброто време за премиера на филм, защото през този месец обикновено се отбелязват най-слабите печалби от билети. Тази година обаче ситуацията е различна. 

Новата романтична комедия “Луди богати азиатци” събра 25 милиона долара за втория си уикенд по кината, което е спад с едва 5,7 процента в сравнение с дните на неговия дебют. Това е впечатляващо, особено предвид неизбежната закономерност за значителен спад в приходите на всички летни блокбъстъри през втория им уикенд на екран. Единственият друг филм, който е записал понижение на печалбите с под 10% е „Форест Гъмп“ през далечната 1994 г. 

До момента комедията, в която участват единствено актьори с азиатски произход, е спечелила общо 76 милиона долара, а вече беше обявено, че започва работа по продължението. 

На второ място с 13 милиона долара се нареди „Мега звяр“, един от най-успешните хитове на Джейсън Стейтъм. До момента филмът е спечелил 103,5 милиона в САЩ и още над 300 милиона в останалата част от света.

Трети с едва 10 милиона долара е филмът „Убийства в Хепитайм“. Черната комедия с Мелиса Маккарти не беше пожалена от критиците и отбеляза най-слабия старт в кариерата на звездата от „Шаферки“.

Коментари