Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Мадона пак отмени концерт заради болки в гърлото
Мадона пак отмени концерт заради болки в гърлото
Снимка: БГНЕС
Мадона пак отмени концерт заради болки в гърлото Събота, 28.12.2019 г., 08:16 ч. Певицата обясни, че е принудена да отмени концерта, насрочен за 21 декември в Маями Бийч (Флорида), поради силна болка по време на репетиции.

Мадона отмени пореден концерт в САЩ в подкрепа на студийния албум „Мадам Х“ заради силни болки. Европейската част от турнето, която започва в Португалия на 12 януари и завършва във Франция на 11 март, остава под въпрос.

Певицата обясни, че е принудена да отмени концерта, насрочен за 21 декември в Маями Бийч (Флорида), поради силна болка по време на репетиции.

"Изкачвайки се по стълбите в събота вечер в Маями, плаках от болка заради нараняванията си. Болката беше неописуема през последните няколко дни", обясни певицата. "С всяка нова песен се молех да има сили за следващата и с достойнство да завърша концерта. Молитвите ми бяха чути", каза тя.

„Прекарах последните два дни с лекари, на ултразвук и рентген“, пише певицата. „Тестовете ясно ми показаха, че ако искам да продължа турнето си, трябва да почивам възможно най-дълго, за да не причиня още по-сериозни и непоправими щети на тялото си", обясни тя.

По-рано Мадона отмени три концерта в Бостън (Масачузетс), които бяха насрочени за 30 ноември, 1 и 2 декември. Турнето в подкрепа на 14-и я ѝ студиен албум „Мадам X“ започна на 17 септември в Ню Йорк. Европейската част на турнето включва концерти в Лисабон, Лондон и Париж.

Коментари