Magic FM на 10

Празнуваме с Magic Top 100 в ефира

24 април 2020
social

Знаете ли, че нито един от членовете на „Бийтълс“ не е умеел да чете ноти, Джими Хендрикс също. Въпреки това успяват да създадат едни от най-големите хитове за всички времена и доказват, че най-важното нещо за създаването на музика е какви емоции предаваш чрез нея.

А ние няма как да не сме развълнувани, че вече 10 години успяваме да правим ежедневието на слушателите си по-музикално и изпълнено с емоции, които свързват с любими песни от последните три десетилетия. Желаем  да отбележим повода с класацията Magic Top 100, в която всеки слушател да чуе хитовете, които обича. Класацията ще се излъчи на рождения ден на радиото – 26 април по Magic FM.

Благодарни сме за всеки ден, в които споделяме 1400 минути музика, целодневна програма с предавания, 7 рубрики в ефир, над 36 000 фенове във Фейсбук страницата на Magic Radio & TV Bulgaria и безброй много емоции към музиката, която ние и вие ценим.

Пожелаваме си да продължаваме да създаваме едно магическо ежедневие за нашите слушатели, да споделяме моменти, музика и още повече емоции!

Новини