The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Magic TV на 5 години
Magic TV на 5 години
Magic TV на 5 години Сряда, 05.12.2018 г., 11:18 ч. Най-добрата музикална телевизия с музика от последните три десетилетия отбеляза пета годишнина

Преди точно 5 години Magic TV събра на една сцена любими изпълнители, които изпяха на живо най-големите си хитове. 

На официалното откриване на медията Мария Илиева, Графа, Орлин Павлов, Роси Кирилова, Панайот Панайотов, Кристина Димитрова и Орлин Горанов изпълниха емблематични песни от ефира на Magic TV. Такова магическо начало нямаше начин да не се отрази и да не даде попътен вятър в развитието на телевизията.

След 5 години сме горди, че успяхме да се превърнем в най-добрата музикална телевизия с музика от последните три десетилетия и 30% български музикални произведения. А последните три десетилетия са изключително богати в музикално отношение и само най-добрата музика се „филтрира“ с течение на времето и слушателите.

И днес слушаме само най-доказалите се изпълнители, които успяват да преодолеят теста на времето и на различните типове слушатели. А ние се стараем да подбираме „златните хитове“, тези които притежават магия и ни зареждат с емоции.

Разбира се, винаги зрителите са на първо място за нас и тази година ще изберем петима, които да сбъднат по едно свое желание. Все още можеш да се включиш в специалната ни игра за празника до 20-и декември.

И не забравяй – гледай Magic TV и очаквай още магически изненади от нас!

 

Коментари