Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Майкъл Болтън пристига с екип от музиканти
Майкъл Болтън пристига с екип от музиканти
Майкъл Болтън пристига с екип от музиканти Събота, 06.07.2019 г., 12:00 ч. Американската звезда ще се срещне с българската публика след по-малко от две седмици

Остават по-малко от две седмици до поредната среща на Майкъл Болтън с българската публика в София.

На концерта си певецът ще излезе на сцената на зала 1 на НДК с екип от десетима музиканти и четирима беквокалисти, съобщиха организаторите от НДК.

Събитието е на 18-и юли, а световното турне на изпълнителя вече е в своята европейска част. Преди да зарадва българските си почитатели, Болтън ще пее в Испания, Португалия и Германия. На концертите звездата изпълнява вечните си хитове, както и парчета от новия си албум "A Symphony of Hits".

През юни изпълнителят направи специално обръщение към българската публика.

Предстоящият концерт на една от големите американски музикални звезди е десет години след последната му визита у нас (29 юни 2009, зала 1 на НДК).

В края на май Болтън се качи на една сцена с Националния симфоничен оркестър в център "Кенеди". Това беше и първото по рода си музикално шоу, което звездата прави. "Повече от 30 години изпълнявам знаковите си балади, но сякаш нещо се случва, когато съм в компанията на симфоничен оркестър", споделя той. По думите му на сцената е усетил друг вид поток от енергия, а всяка от песните го е въвлякла в различни емоционални измерения.

Коментари