Марго Роби как приема липсата на номинация за Оскар

01 Февруари 2024
Margot Robbie
Снимка от БГНЕС

Марго Роби говори за първи път след като не беше номинирана за Оскар. Феновете на филма бяха изненадани, че Роби е оставена извън номинациите за най-добра актриса за нейното изпълнение в касовия хит Барби.

Роби обаче се справя добре. „Няма начин да се почувстваш тъжен, когато знаеш, че си толкова благословен“, каза тя пред Variety. „Очевидно мисля, че Грета трябва да бъде номинирана за режисьор. Това, което направи, е нещо, което се случва веднъж в кариерата, веднъж в живота. Но това беше невероятна година за всички филми.”

„Реакциите на хората към филма бяха най-голямата награда за цялото това преживяване“, добави тя. „Независимо дали виждам какво пишат хората онлайн или дори просто виждам колко розово мога да видя в тази стая в момента… никога не съм бил част от нещо подобно. Не и по този начин. Участвам в комиксови екранизации и това предизвика добра реакция, но това ми се стори много различно. Все още се чувствам много различно. И не мога да се сетя за време, когато един филм е имал такъв ефект върху културата. И е невероятно да си в окото на бурята.”

Райън Гослинг и Америка Ферера са кандидати за Оскар. 96-ите награди "Оскар" са на 10 март.

Новини