Mariah Carey празнува 25 години на “Butterfly”

Албумът е повратна точка в живота и кариерата на звездата 

15 септември 2022
social
Снимка от instagram

Mariah Carey празнува 25 години от издаването на своя любим и най-личен албум - “Butterfly”, от който са хитовете “Honey” и “My All”. И двата сингъла достигат първото място в американската класация. 

В социалните мрежи звездата публикува видео, в което се разкриват всички изненади, които е подготвила за феновете по този повод. Сред тях е специално издание с 8 неиздавани досега песни от звукозаписните сесии за колекцията от 1997 г. Ще има и документален филм за снимките на клипа към сингъла “Honey”. 

“Butterfly” е повратна точка в живота и кариерата на Mariah Carey. Това е първият албум, който тя издава след раздялата със съпруга си Tommy Mottola, който беше и президент на звукозаписната компания на певицата. Колекцията дебютира под номер 1 в Billboard 200 две години след “Daydream”. С него звездата поема контрола над музиката си за първи път и си партнира със звезди като Diddy и Missy Elliott. 

Миналата година Mariah намекна, че работи над нова музика, но не разкри повече подробности. Тя каза, че гласът ѝ си е починал добре по време на пандемията и е готова за нови предизвикателства в студиото.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Mariah Carey (@mariahcarey)

 

Новини