Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Марти Синтрън от No Mercy пристига в България
Марти Синтрън от No Mercy пристига в България
Марти Синтрън от No Mercy пристига в България Понеделник, 17.02.2020 г., 17:23 ч. Изпълнителят ще е специален гост на Фестивала на цацата в Кранево през юни

Пролетните температури навън предразполагат към размисли за летни фиести! Тук е мястото да се отбележи, че традиционният Фестивал на цацата в Кранево тази година ще се проведе на 12, 13 и 14 юни 2020 г.

Това е четвъртото издание на фестивала, посветен на най-обичаната малка риба по Черноморието! А специалният гост тази година е Марти Синтрън (Marty Cintron) от култовата група No Mercy!

Голяма част от хитовете му все още озвучават всички летни фиести по света и у нас! А сега ще можем да ги чуем и на живо в Кранево! Сред тях са парчетата "Where Do You Go", "Please Don’t Go", "Hello–How Are You", "When I Die" и "Kiss You All Over", така че се подгответе за много танци и добро настроение.

В програмата на тридневния фестивал ще се включат и група "Контрол", майсторите на комедията Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров, както и момчето, което продължава да говори с морето – Панайот Панайотов!

Освен музикалната програма, фестивалната зона ще предостави на посетителите много възможности за забавления и вкусни морски дарове! Очакват ви атрактивни състезания по надяждане с цаца, надпиване с бира, състезанията "Бягане с токчета" и "Бирена миля", лятно кино, кулинарни демонстрации и много други забавления.

Отново ще има и атрактивна детска зона, в която най-малките ще се забавляват с много игри и вълшебни предизвикателства.

Входът е свободен!

Коментари