Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Meghan Trainor записва песента от "Приятели"
Meghan Trainor записва песента от
Снимка: БГНЕС
Meghan Trainor записва песента от "Приятели" Вторник, 17.09.2019 г., 09:10 ч. “I’ll Be There For You” в изпълнение на певицата ще прозвучи за първи път на 22-и септември, когато се навършват 25 години от премиерата на сериала

Певицата Meghan Trainor сбъдна една своя мечта - тя е получила покана от създателите на култовия сериал “Приятели” да запише своя версия на емблематичната песен от комедийната поредица “I’ll Be There For You”, която в оригинал се изпълнява от The Rembrandts. Поводът за възраждането на композицията е 25-ата годишнина на сериала, която се навършва на 22-и септември. 

“I’ll Be There For You” на Meghan Trainor ще прозвучи за първи път в американския радиоефир точно в деня и часа, в които е била премиерата на първия епизод на “Приятели” през 1994г. По този специален повод по същото време сградата на Empire State Building в Ню Йорк ще бъде оцветена в синьо, жълто и червено - цветовете от логото на сериала.

Trainor признава, че е заклета фенка на “Приятели” и е гледала всички епизоди по няколко пъти. При записите певицата се е постарала хитът “I’ll Be There For You” да звучи точно като оригинала. За целта е помолила семейството си да се включи с беквокалите.

И една много любопитна подробност - съпругът на Trainor Daryl Sabara, който също участва в новия запис, е имал и малка роля в сериала в епизод от последния десети сезон. Той играе Оуен, момчето, на което Чандлър случайно разкрива, че е осиновено. Meghan била изумена и много щастлива, когато научила за тази част от професионалната автобиография на мъжа си.

Meghan Trainor Daryl Sabara

А любимите герои на певицата са Рос и Рейчъл, и тяхната любовна история.

Изпълнителката предполага, че много от днешните младежи, които дори не са били родени, когато се е излъчвал сериалът, го харесват и са запленени от него, защото в него и до днес всеки може да намери късче от своята собствена история. “Кара те да се смееш и да плачеш. Това просто е перфектният сериал”, казва Trainor.

Коментари