Melanie C пее за алтер егото си в нов албум

“In and Out of Love” е третият сингъл на певицата от “Melanie C”

30 юли 2020
social
Снимка от facebook

Melanie C ще издаде осмия си самостоятелен албум. Певицата от Spice Girls съобщи в социалните мрежи, че колекцията от 10 песни ще носи нейното име и ще излезе на 2-и октомври. За най-нетърпеливите вече се приемат предварителни поръчки на сайта на изпълнителката

Новината за албума беше придружена и с нов сингъл от него “In and Out of Love”. 

“Невероятно е да издадеш ритмично поп парче с позитивна и забавна мелодия. Мисля, че точно от това се нуждае светът в момента”, каза за песента Melanie C. Видеото с танцова хореография е заснето в лондонската концертна зала “Александра Палас”.

“Melanie C” ще излезе близо 21 години след появата на дебютния самостоятелен албум на певицата “Northern Star” и 4 години след последния й проект “Version of Me”. В него са включени синглите “Who I Am” и “Blame It On Me”. 

Melanie C стана героиня в компютърна игра

46-годишната Melanie C споделя, че новият й запис отразява нейното алтер его Спорти Спайс. Тя казва за сценичния си образ в Spice Girls, че винаги ще бъде част от нея. Една от визиите й в клипа към “In and Out of Love” силно напомня на тази, която тя имаше в дебютната песен на групата “Wannabe”. 

“Почувствах, че е време да прегърна всичките си роли в живота - самата мен, Спорти, Melanie, майката, приятелката, чистачката, готвачката, терапевтът. И исках да бъде мотивиращ и забавен”, коментира певицата за вдъхновението си за албума. 

“Melanie C” бележи и нова страница в кариерата и живота на Спорти Спайс, защото е първият, който тя издава, след като подписа договор с нов лейбъл и мениджърски екип. Благодарение на тези промени се е запознала с нови изпълнители, автори на песни и продуценти. Сред тях е и британската рапърка Nadia Rose, която е единственият гост изпълнител в колекцията. 

Траклист:

  1. Who I Am
  2. Blame It On Mе
  3. Good Enough
  4. Escape
  5. Overload
  6. Fearless (feat Nadia Rose)
  7. Here I Am
  8. Nowhere To Run
  9. In and Out Of Love
  10. End of Everything

Новини