Michael Buble наруши свое правило заради Cher

06 декември 2023
Cher
Снимка от instagram.com/cher

Michael Buble наруши свое правило заради Cher.

Канадският певец, който си партнира с музикалната легенда за нова версия на своя хит от 2005 "Home" за нейния коледен албум, призна, че обичайно категорично отказва да прави празнични дуети по това време на годината. И така откакто през 2011 г. издаде албума си "Christmas", който го превърна в един от изпълнителите, винаги асоциирани с коледна музика. 

Пред в. Daily Star Buble казва: 

"Всяка година през септември/октомври всеки артист, от онези, които познавате, най-големите артисти в света, започват да ми звънят с репликата "Имам една идея - ти и аз трябва да направим коледна...". И аз просто затварям или казвам нещо от сорта на "Благодаря ти много, сигурен съм, че ще се справиш страхотно". Направих един коледен албум, преди 12 години! Един!". 

Когато обаче предложението дошло от Cher, нямало как да откаже. 

"Всичко това се променя, когато Cher се обади. Първо, когато Cher ти се обади, вдигаш телефона задължително. И второ, тя поиска да направим кавър на "Home", написах тази песен много отдавна, но продължавам много да се гордея с нея". 

Buble отбеляза, че е работил с "всички от [Justin] Bieber до [Barbra] Streisand, Celine Dion, Ariana Grande и Lady Gaga", но настоя, че Cher е "една от най-великите вокалистки на нашето време", а това е направило решението много лесно. 

Buble се пошегува и с феновете, които го срещат на улицата и искат да се снимат с него, като каза, че в празничния сезон се държи като чичо Скрудж. 

"Когато ме срещнат фенове и ми поискат селфи или нещо такова, обикновено им казвам, че искам по 5 долара и те винаги се разочароват и не ги разбирам. За празниците, от края на октомври до началото на януари, искам 10 долара, защото цените се повишават". 

Новини