The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Mick Jagger е фен на Coldplay
Mick Jagger е фен на Coldplay
Снимка: БГНЕС
Mick Jagger е фен на Coldplay Вторник, 23.08.2022 г., 16:28 ч. Фронтменът на Rolling Stones беше сред публиката на концерт на колегите си

Mick Jagger е фен на Coldplay и тази седмица присъства на един от концертите на групата на стадион “Уембли” в Лондон. 

Рок ветеранът сподели видео от шоуто, в което се вижда, че той е сред публиката, доста далеч от сцената. Камерата показва как Jagger приглася по време на песента “Fix You” и дори вдига ръце като истински развълнуван почитател.

“Прекарах си страхотно снощи, гледайки Coldplay, истинската почивка за един професионалист”, пише Jagger в Twitter. Списание Rolling Stone обяснява израза “busman’s holiday”, който музикантът използва в публикацията си, като типичен за британците и описващ човек, който прави същото по време на ваканцията си, каквото и по време на работа. 

Всъщност Coldplay и Jagger имат специална история, свързана с “Fix You”. През 2014 г. бандата посвети изпълнението си на песента на легендарния фронтмен на Rolling Stones няколко дни след погребението на L’Wren Scott, дизайнерка и дългогодишна приятелка на Jagger, която почина през месец март на въпросната година. 

По-рано от Coldplay обявиха, че удължават турнето си в Европа и Великобритания с допълнителни дати следващата година.

 

Коментари