Михаела Филева и Дара Екимова представиха „Всичко е било за добро“

01 март 2024
Михаела и Дара

Михаела Филева и Дара Екимова – две от най-актуалните дами в съвременната българска музика, подаряват на феновете си уникална обща песен с потенциал на тотален хит. Талантливите изпълнителки написват „Всичко е било за добро“ заедно с музикалния продуцент Gusten Dahlqvist по време на творческия лагер за създаването на последния албум на Михаела „96“, а във финалните щрихи на парчето се включва и Веселин Ценов.

Симпатиите между двете певици са публично известни и обединяването на талантите им в общ проект е очаквано музикално събитие. Още с излизането на албума „96“, слушателите определиха „Всичко е било за добро“ за любимо парче и предположиха, че съвсем скоро ще се радват на негова видео версия.

За работата си по клипа на песента режисьорът Бойко Щонов споделя: 

„Имам голямото удоволствие да съм работил и с двете, и знам колко са прекрасни и поотделно. Търсех контраст между видеото и общото усещане на песента, който да дава възможност на въображението на зрителя да го интерпретира през своята призма. Впечатлен съм колко професионално се справиха с изпълнението на танго, въпреки малкото време за репетиции, с което разполагахме“.

Експресивно, визуално привлекателно и изпълващо сетивата с красота, видеото съвършено приляга на актуалното звучене на „Всичко е било за добро“.

Какво разказаха двете талантливи певици в студиото на Magic можете да чуете тук:

Magic - Музиката, която обичаш

Новини