Mike Shinoda с нов сингъл ALREADY OVER

12 октомври 2023
Mike Shinoda
Снимка от Орфей мюзик

Обръщайки нова страница, носителят на GRAMMY Mike Shinoda от Linkin Park  прави зашеметяващо завръщане с новия си сингъл “ALREADY OVER”. Представяйки своята собствена визия, Shinoda специално пише, записва, пее и свири на всеки инструмент в песента. “ALREADY OVER” подчертава типичния звук, който е запазена марка за Linkin Park. Песента е придружена от енергична, ръчно рисувана визуализация от Dusty Deen, включваща изображения от легендарния фотограф Mike Miller.

Относно песента, Shinoda сподели, „„ALREADY OVER“ изникна в мен, докато седях с любимата си китара в ръце – същата китара, която използвах в песни от „What I've Done“ до „In My Head“. Песента е с подобно звучене на Linkin Park и феновете ще разпознаят. За мен това създава мост от миналото към едно замъглено, но вълнуващо бъдеще.”

Shinodа дебютира кампанията със загадъчни изображения на настроение в стил Tumblr онлайн, за да зададе тона. Нарязани фрагменти от песни изтекоха на различни онлайн места, за да могат феновете да ги събират и сглобяват сами; започнаха да се появяват неиздавани стикери, достъпни само от ръцете на самия Shinoda, лично; също така се организира онлайн игра на MikeShinoda.com, тийзвайки феновете с нов научно-фантастичен разказ на ужасите. „In the bigger picture“, казва Shinoda, „това издание взема някои от любимите ми неща в музиката и ги сглобява по различен начин – с повече мелодия, игри, предизвикателства, страхотни неща за гледане и много ново изкуство.”

2023 се превърна в ренесанс както за Mike Shinoda, така и за Linkin Park с музика, съдържание и пълно потапяне за феновете по целия свят. Тази пролет Meteora 20th Anniversary Edition стигна до #1 в класацията за най-добри хард рок албуми на Billboard, в класацията за най-добри рок албуми, класацията за най-добри каталожни албуми и класацията за най-добри винилови албуми. 

Новини