The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Miley Cyrus издава албум с кавъри на Metallica
Miley Cyrus издава албум с кавъри на Metallica
Снимка: Sony Music/ Вирджиния Рекърдс
Miley Cyrus издава албум с кавъри на Metallica Четвъртък, 22.10.2020 г., 13:11 ч. През последните месеци певицата впечатлява със свои интерпретации на известни парчета

Miley Cyrus e пълна с изненади. Докато ние чакаме да издаде седмия си албум “She is Miley Cyrus” през ноември, се оказа, че звездата работи по колекция с кавъри.

Миналата година по време на участието си на фестивала Glastonbury певицата изпълни хита "Nothing Else Matters" на метал легендите Metallica. Сега Miley разкри пред списание Interview, че работи по цял албум със собствени интерпретации на техни парчета. Тя сподели, че заради пандемията е изпаднала в творческа дупка и именно проектът с хитове на Metallica е "рестартирал правилната част от мозъка й". “Имаме късмет, че можем да продължим да работим по нашето изкуство въпреки всичко това” казва Miley за пандемията и добавя “Първоначално нямах никакво вдъхновение, но в момента съм страшно запалена”.

Не става ясно с кого работи изпълнителката по този проект, но се предполага, че може би й помага китаристът и продуцент на хард рок легендата Ozzy Osbourne, Andrew Watt. Той беше част от бенда на Cyrus, когато през април тя изпълни парчето "Wish You Were Here" на Pink Floyd в телевизионното шоу Saturday Night Live.

През последните месеци Miley не спира да впечатлява със страхотни кавъри на песни на Blondie, Beatles, Cranberries, Pearl Jam и дори на Britney Spears.

Коментари